Deepdive

illustratie mijoux

Individuele sessies

Je hebt een verlangen. En niet zo maar een. Jij weet het, ik weet het.

En je voelt het vooral.  In je lichaam. Zinderend. Je ziet zelfs al die harten die jij aan kunt raken met je missie. Of die missie nou je werk raakt, je persoonlijke leven, je spirituele ontwikkeling.

Dit is je tijd. Toch?

Je verlangt naar iemand die met je mee kijkt. Want ja, je hebt die visie. Je kent de stappen.

En toch. Iemand met een heldere blik, een open hart, gespecialiseerd in grondwerk. Iemand die vanuit onbewuste lagen mee kan kijken op je verlangens.

De onbewuste lagen van je mannenlijn, je vrouwenlijn en je innerlijke kind-dynamieken. 

Op het fundament van jouw leven. 

Die een lichtje schijnt op dat wat nog in de schaduw staat. Dat woorden geeft aan dynamieken die je wel weet maar niet bewust hebt.

Iemand die jouw energie duidt, in beweging brengt, opschoont.

Zodat je die missie die door jouw lijf zingt op aarde landt.

Tijdens een individuele deepdive kijk ik met je mee. Een sessie van 2 uur aan mijn keukentafel waarin ik space hold voor jou en jouw proces. Een sessie biedt een afgestemde combinatie tussen energiewerk, een tafelopstelling, heling en clearing van de vertroebelende energie.

Een shift in je energie, in je blik, in je creatie.

We werken in deze vorm met wat zich aandient en nu speelt in jouw leven. Het zijn sessies voor een diepwerkende transformatie over alle vragen in je leven.

Want jouw missie is verbonden met zoveel draadjes aan zoveel terreinen. We werken op al die terreinen met onze blik gericht op jouw Light Vision.

Een individuele sessie kent een investering van E499 inclusief btw. Ik heb beperkt plek voor deze sessies, stuur me vooral even een mailtje om agenda’s naast elkaar te leggen!

Ik heb voor de sessie ter voorbereiding je naam, (graag zo exact mogelijke) geboortetijd en plaats en een korte omschrijving van je vraag of thema nodig.

Vragen? Stuur me vooral even een bericht!

Liefs, Mijoux

21_09 Mijoux-3879