je moeder
geeft je
wortels

JE MOEDER GEEFT JE WORTELS

Gedraaide ovalen

Je Moeder geeft je Wortels

En soms ook niet. Of soms kun je die wortels niet voelen. Of miste je moeder haar eigen wortels waardoor ze geen wortels kon bieden. 

Dan kun je die wortels – jouw wortels-  alsnog ervaren door te reizen door de dynamieken en thema’s die spelen tussen jou en je moeder.

En zo, laagje voor laagje, laat je je eigen wortels groeien. Stevig verankerd in de grond.

En met wortels bedoel ik: veiligheid, plezier in het leven, vertrouwen in jezelf, zacht en ontvangend.

Door in de diepte te kijken naar de band tussen jou en je moeder, ontvang je dus alsnog je wortels. 

Misschien niet direct van je moeder, maar via je moeder.

Waarom een traject helemaal over de band tussen jou en je moeder? Omdat zij van invloed is op al je relaties. Met jezelf, met de ander, met het leven, met je lichaam. 

Zij heeft je vanaf je prilste begin voorgeleefd hoe je je kunt verbinden. Door naar haar te kijken downloadde je de manieren uit jullie vrouwenlijn. Daarom is ze van ongekende invloed op hoe jij het leven ervaart.

En door te kijken naar de patronen, dynamieken en blokkades kun je jezelf opnieuw opvoeden tot veilig gehecht en beschikbaar voor jezelf.

Daarmee kiezen we in dit traject we een nieuw pad – een gouden middenpad. Door te kijken naar wat er was, erbij te blijven, te helen. Zo kies jij een nieuwe manier. Jouw pad.

Dat is geen snelle route. Daarom geef ik dit traject in 7 tweedaagsen, zodat we in een intieme groep van gelijkgestemden kunnen deepdiven door de band tussen jou en haar. Laag voor laag, stap voor stap.

Zodat 2024 het jaar mag worden waarin jij echt leert te ontvangen.

Dit traject eert jou. Je vrouw zijn. Wie je hier komt zijn. Stralend en bloeiend. In vertrouwen.

Het gaat over je moeder. En het gaat niet over je moeder. Misschien gaat het in dit traject wel voor het eerst echt over jou. 

Mijn werk maakt een profound combinatie van mijn eigen methode van integraal systemisch werk, energiewerk en innerlijk kindwerk. 

Dat geeft diep inzicht in oude en diepgewortelde patronen in jou en in je familiesysteem. Het brengt je zenuwstelsel in die ontspanning waar ze al zo lang naar verlangt.

Systemische oefeningen, helingswerk, meditatie en een heldere blik zorgen voor een diepe transformatie en zachtheid in je proces.

Ik neem je door die processen aan de hand met een zuivere blik, een open hart en belichaamde wijsheid. Vanuit een veld van liefde, erkenning en ontspanning bekijken we wat eraan toe is om getransformeerd te worden.

De kernwaarden van dit traject zijn dan ook: veiligheid, innerlijke verzachting, bevrijding, liefde, groei en ontvangen.

Je bent zo welkom in dit traject, welke band je ook maar met je moeder hebt. Of jullie band warm is of verkoeld. Of je je veilig voelt bij haar of juist niet. Misschien heb je het gevoel dat je haar helemaal niet kent. Je doet dit traject dan ook niet voor haar, maar voor jou. Om je te bevrijden in de liefde. Voor jezelf en voor het leven.

PROGRAMMA

Donderdag 7 en vrijdag 8 maart Je wortels

Donderdag 4 en vrijdag 5 april Emotionele beschikbaarheid en innerlijk kind hechting

Donderdag 2 en vrijdag 3 mei Systemische Hechting en je vrouwenlijn

Donderdag 6 en vrijdag 7 juni Prenatale Hechting

Juli Individuele Sessie

Augustus Integratie

Vrijdag 6 september 10:00 – 14:00 terugkomdag: sharing circle en cacao ceremonie

Donderdag 19 en vrijdag 20 september Energetische verstrikking met je moeder en jouw behoeften

Donderdag 17 en vrijdag 18 oktober De onderstroom tussen jou en je moeder inzien, doorzien en herzien

Donderdag 21 en vrijdag 22 november Een gezonde en ontvangende relatie met je moeder en daarmee met het leven

PRAKTISCH

Dit traject voelt voor mij zo sacred en intiem, dat ik een kleine groep wil vormen waarmee we deze reis maken. Vanwege de persoonlijke diepte van dit traject geef ik de dagen vanuit mijn eigen huis in Velserbroek (net boven Haarlem). 

Ik zet de deuren van mijn huis en van mijn hart open voor jou en je processen. 

De dagen duren van 10:00 – 17:00 uur. De eindtijd is een schatting.

Door de intieme groep is er heel veel ruimte voor individuele begeleiding tijdens de groepsdagen.

Ik zorg voor gezonde lunch, snacks en koffie & thee gedurende de tweedaagsen.

INVESTERING

De investering voor dit intieme en transformatieve traject is €2499 ex btw.

Er zijn inmiddels nog maar 4 kaartjes beschikbaar.

Als je mee doet aan de tweedaagse op 27 en 28 januari ontvang je korting en kun je alsnog mee doen met de early bird prijs van €2333 ex btw.

Ik neem je zo graag aan de hand door dit sacred proces. Ik hoop dan ook dat je erbij bent. Heb je vragen? Stuur me dan vooral even een bericht.

Alle liefs, Mijoux