The ALIGNMENT series

Gedraaide ovalen

Nieuw live groepstraject najaar 2023

THE ALIGNMENT SERIES

Zo boven, zo beneden. Zo binnen, zo buiten. Uitlijnen aan ware overvloed.

Jouw Alignment. De meest krachtige transformatietool die je bezit. De uitlijning van je alles wat je bent. Maar weet je ook hoe je deze alignment kunt gebruiken? Mee kunt spelen? Kunt maken?

In het najaar 2023 geef ik mijn favoriete reeks van de afgelopen jaren in een nieuw jasje. 

The Alignment Series is een reeks van 5 diepwerkende groepsdagen waarin we energiewerk, helderheid en transformatie combineren met voorouderlijke heling en innerlijk kindwerk. 

Zo boven, zo beneden. Zo binnen, zo buiten. Dit traject lijnt je uit aan ware overvloed.

Een profound reis door de (onbewuste) delen in ons die nog niet in alignment zijn.

Alignment is simpelweg de space waarin jouw mens-zijn en je ziel met elkaar samenvallen. En die brug maken we tijdens dit traject samen. 

Want om die plek in te nemen in je leven, hebben we door onze menselijke conditioneringen en programma’s te werken. Zodat je de space achter dat ‘mens zijn’ kunt belichamen. Die ruimte, dat vertrouwen, die guidance.

Die programma’s komen veelal voort uit onze familie systemen. En hebben hun invloed gehad op ons innerlijke kind.

Daarom duiken we in deze reeks diep in je mannenlijn, je vrouwenlijn en je innerlijk kind. Als ancestral healer en ziener begeleid ik je vol ease and flow door de delen in je familiesysteem die ooit bevroren zijn geraakt. De ongeziene verhalen daar. Door de ruimte waar de liefde (nog) niet kan stromen. En zo maken we samen in 5 stappen een krachtige alignment op alle terreinen van je leven.

Voor je ‘menszijn’ heb je een aantal lichamen, die ieder op hun manier en volgens haar werking uitgelijnd willen worden. Je fysieke lichaam, je emotionele lichaam, je hart-lichaam, je gedachten en je ziel. Deze lichamen stap voor stap uitlijnen tot wie jij daarwerkelijk bent brengt vertrouwen, verbinding, liefde, geluk en overvloed. 

Ik neem je daar stap voor stap bij aan de hand. En we werken in een intieme groep van gelijkgestemde vrouwen. Op een heerlijke plek in Haarlem, The Tribe Hub.

Het programma

In tegenstelling tot eerdere reeksen bestaat deze reeks uit losse dagen in plaats van hele weekenden. Om je de ruimte te geven de dagen te integreren is er aansluitend aan iedere dag een avondprogramma van stilte, meditatie en q&a van 18:00 – 20:00.

Zaterdag 9 september 10:00 – 17:00 Lichaam Alignment

Zaterdag 7 oktober 10:00 – 17:00 Emoties Alignment

Zaterdag 4 november 10:00 – 17:00 Zelfliefde Alignment

Zaterdag 2 december 10:00 – 17:00 Intuitie en mind Alignment

Zaterdag 16 december 10:00 – 17:00 Soul Alignment 

Kun je er onverhoopt een keer een weekend niet bijzijn? We halen de dag in tijdens een online individuele sessie van een uur.

De early bird investering van dit traject is E999 inc btw. Je kunt ook in 3 of 5 termijnen betalen. In deze prijs zijn koffie, thee, snacks en het avondprogramma inbegrepen.

Wil je je aanmelden? Stuur me even een mail naar Mijoux@mijouxvanmorgen.nl of via onderstaande button.

Andere vragen, interesse of even sparren hierover? Stuur me ook even een bericht!

Liefs, Mijoux