THE Integration Series

Golf lijn wit

ONLINE BUNDEL aan Energetic Integratie Sessies

True healing is Integrated healing

Iedere innerjourney, persoonlijke ontwikkeling of spirituele ontwikkeling valt of staat met integratie. Neem je tijd, ruimte en energie om bewust stil te staan bij je proces? 

Kun je zo het nieuwe in je leven verweven door het echt te belichamen en te integreren? Kun je het leven?

Op veler verzoek geef ik een summerreeks om je aan de hand te nemen tijdens dit integratieproces. Ik merk in mijn live groepen dat we gewoonweg niet weten waar we moeten beginnen. En in deze reeks neem ik je daarbij aan de hand door je mind, body en spirit.

Want zonder een goede integratie heeft je innerwork minder grond en gaat er energie en helderheid verloren.

Deze reeks van 3 integratiesessies nemen je daarom in de diepte aan de hand door het ‘na-traject’ van iedere coachsessie, heling, familie-opstelling. (waar je die ook maar volgt) 

Hoe kun jij nou het beste space holden voor je proces? Door body, mind & spirit opnieuw uit te lijnen en deze stappen te doorlopen:

*Kun je doorvoelen in je lichaam en zo oude energie loslaten of juist insluiten?

*Welk inzicht of bewustzijn wilt gezien worden?

*En kan ik me overgeven aan mijn hoogste goed in dit proces.

Daarover gaat deze korte, liefdevolle en energetische online zomerreeks: 

The Integration Series

Want: de zomer is bij uitstek de tijd voor integratie. In de zomer wil je de vruchten plukken van je (innerlijk) werk van het laatste half jaar. Op welke manier je dat dan ook maar deed!

In de zomer wil je die nieuwe levels van bewustzijn, van heelheid door je leven heen verweven. Ervan genieten. Erop flowen. Easy en speels het nieuwe in je leven beleven. 

Moeiteloos ook. Integratie maakt moeiteloos. 

Daarover gaat deze reeks van 3 online Alignment en Healing meditaties. Zachte sessies voor een liefdevolle bedding en alignment. Die je altijd en overal kunt doen als je ‘vastloopt’ in je proces of als je ergens aan werkt. Of als je ooit ergens aan gewerkt hebt en je wilt dat verder uitdiepen. Want je integratie zorgt voor stroming.

Zodat alles wat je in je innerwork deed, ervaarde, meemaakte. Heelde, clearde, de ruimte gaf, aankeek, begrensde. Dat alles kunt integreren in je leven. Zodat je leven die upgrade van bewustzijn kan maken. Je leven uitlijnen aan de zomerse zon.

Op een zachte en liefdevolle bedding van zelfliefde.

The Integration Series is een bundel aan 3 sessies die jou daarbij aan de hand nemen. Zodat je niet wegglijdt in het oude, maar die upgrade ook daadwerkelijk maakt. Easy, lighthearted en geaard.

En met deze sessies heb je dan ook een online bibliotheekje die je kunt doen na iedere familie opstelling, coachsessie, persoonlijk ontwikkelings traject, emdr-sessie of ademsessie. Altijd en overal de mogelijkheid om terug te keren naar je integratie.

PRAKTISCH:

Deze zomerreeks geef ik de volgende data:

5 juli 20:30 – 21:00 Je lichaam, zenuwstelsel en energie verzachten door er ruimte aan te geven via de safe space van je hart. Clearing sessie.

12 juli 20:30 – 21:00 bewustzijn: welke inzichten en nieuwe manieren willen geintegreerd in je leven? Inzicht sessie.

19 juli  20:30 – 21:00 Soul Alignment: overgave aan je hoogste goed. Licht integratie-sessie.

De sessies zijn 30 minuten meditaties die jou helpen een diepe alignment te maken aan wie je in essentie bent. Ze helpen je het oude los te laten om het nieuwe in jou te creeren. 

INVESTERING

Deze reeks heeft een zomers early bird prijsje van E33,33. Je ontvangt bij aanmelding een bevestiging en vlak voor de eerste sessie een reminder met de inlog van de sessies. 

Je kunt de sessies herhalen en verdiepen op alle momenten in je leven. Je kunt meedoen als je net een proces hebt afgerond, als je er midden in zit. Of als je gewoonweg voelt: ik wil de upgrade maken en deze sessies helpen mij daarbij.

Op vakantie? Je kunt de sessies op eigen volgorde doen? Door de replay kun je de sessies gewoon later inhalen. Op jouw tempo.

Een heerlijke investering in je proces en spirituele pad. Je kunt je hieronder aanmelden en ik kijk er enorm naar uit!