MIRACLE SERIES

sterretjes-2

MIRACLE SERIES

ONLINE reeks van 5 energetische helingssessies

Voor een stevig innerlijk fundament in tijden van verandering

Dit online traject van 5 diepwerkende energiesessies is me zo dierbaar.

De ervaring, teachings en liefde die ik de afgelopen jaren vond in mijn werk als energiewerker en familie opsteller heb ik samengebracht in dit traject van 5 diepwerkende energetic opstellingen.

En daarvoor hoef je niet mee te doen aan een opstellingsdag of langs een systemisch therapeut . Maar gewoon vanaf je eigen meditatieplek neem ik je mee in een visualisatie die hetzelfde werk doet: Maakt oude energie los zodat jij vrij kunt leven.

Om jou een stevig innerlijk fundament te bieden in tijden van verandering.

Ik neem je geaard mee op een reis door je hart waarin we iedere sessie een familieopstelling doen in een visualisatie. En zo jouw energie zacht en liefdevol te ontdoen van oude balast uit je familiesysteem of van je innerlijke kind.

In de sacred space van je hart ontladen we oude energie, neem je je eigen plek in, krijg je zicht op wat verborgen was, sluiten we in en brengen we de liefde in balans of juist in beweging.

Deze serie hept je zicht te krijgen op systemische dynamieken die doorwerken in ouw leven. Zoals ‘hard werken’, dragen voor een ander, tekort in je leven, een gevoel van ‘alleen’.

In deze reeks werken we nauw samen met de bedding van je familiesysteem, welke verhalen daar ook maar liggen. Om deze dynamieken in jou en je innerlijke kind thuis te brengen waar ze horen. 

We werken met de helderheid van je innerlijke kind. En met je eigen vermogen om je energie schoon te maken zodat jij weer kunt zien wat je verlangt in jouw leven.

Energiewerk, alignment, systemisch werk en intuitie training in een.

Een prachtig traject van 5 helingen die je helpen je innerlijke stem te vinden en te volgen. 

Een traject dat je vrede, verbinding, liefde en vertrouwen laat ervaren. Op een hernieuwd innerlijke fundament. 

Zodat jij het leven opnieuw en verdiept kunt zien als een hele mooie zachte en vervullende cursus in verwondering.

DE SESSIES:

1) Bedding voor je zelfliefde (replay)

2) Een shift in de aanwezigheid en liefde van je mannenlijn (replay)

3) Een shift in de verbinding en liefde van je vrouwenlijn (3 mei 20:30 uur live opname)

4) Het vertrouwen en de helderheid van je innerlijke kind (17 mei 20:30 uur live opname)

5) De alignment aan je ziel – Let the miracles in (31 mei 20:30 uur live opname)

 

HOE WERKEN DE SESSIES?

Iedere sessie is een heling in de vorm van een meditatiereis van ongeveer 50 minuten. We starten met een korte introtalk om je een beetje op te warmen voor het thema van de reis. 

We werken tijdens de sessie op je energie, op je lichaam, op je emoties, in je mentale lichaam en in je spirituele lichaam. Deze sessies clean up your vibration, precies op de plekken waar het jou dient. En brengen je liefde in beweging waar het niet kon stromen.

De sessies zijn eigenlijk gewoon shotjes van licht met een enorme transformatieve kracht. En heerlijke momenten om weer even helder in te tunen op jezelf. Op waar je staat en wat er leeft in je. Energetische, fysieke, mentale en spirituele selfcare.

De sessies ontvang je in een link in je inbox en kun je doen wanneer het ‘messy’ voelt in je leven. Wanneer je behoefte hebt aan helderheid. Of wanneer je gewoon even wilt ervaren hoeveel bedding er ook voor jou is.

Je kunt de sessies doen op een bepaald thema in je leven. Dan zet je voor de eerste reis een intentie voor de hele reeks. Voor je gezondheid, je zelfliefde, je ouderschap, je purpose of je geldleven.

Het zijn transformatiesessies die je energie zo uitlijnen dat je je bedoeling kunt leven.

De sessies werken vaak nog een paar dagen door. Je ontvangt mooie inzichten in dit traject, komend uit je eigen intuitie. Je kunt de sessies herhalen en verdiepen zo vaak je wilt. 

Je hoeft je niet voor te bereiden voor de sessies. Vaak is het wel zo dat in aanloop naar de sessie al bepaalde thema’s opspelen. Dus bewust aanwezig zijn in je leven helpt. Zorg ervoor dat je pen en papier bij de hand hebt om  inzichten op te schrijven naderhand. En drink veel water na de sessie. 

Dit abonnement kost E99,99 en hieronder kun je je aanmelden. Dan ontvang je automatisch de mails met links naar de live uitzendingen en replays vlak voor onze start.

Ik kijk er echt naar uit om deze reis met je te maken en ik wens je heel veel verwondering.

LOVE & MIRACLES!